Concerten

Van mei tot oktober, op de eerste en derde zondag van elke maand, kunt u genieten van prachtige uitvoeringen. Een keur aan amateurs en (semi-)professionals treedt op in de Stompe Toren. Deze concerten beginnen om 14:00 uur. De toegang is gratis, met een collecte aan de uitgang. Met het oog op de gestegen kosten denken we aan een richtbedrag van vijf euro per persoon.

Elk concert wordt omlijst door een expositie in ons kerkje.


2 oktober - Brother Flower

Een heerlijke pop/coverband bestaande uit Jeroen te Loo (zang, gitaar), Ida Bastiaansen (viool, zang), Jan van der Linden (zang, percussie en gitaar), Irene Verbaan (bas) en Peter Cammermans (toetsen, accordeon, gitaar, zang en banjo).


slotconcert: 16 oktober - Wereldkoor Haarlem

Onder de bezielende leiding van Tatiana Lina zingt Wereldkoor Haarlem melodieën van over de hele wereld. Van Spaans tot Fins, van Swahili tot Moluks. Met hun enthousiasme geven ze optredens die net zo kleurrijk zijn als hun outfits.

Het koor bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste zangers en zangeressen van alle leeftijden en staat onder leiding van de Russische dirigente Tatiana Lina. Zij heeft haar sporen in de wereldmuziek ruimschoots verdiend. In haar arrangementen zoekt ze altijd naar de ziel van het land en het lied. Dat resulteert in originele interpretaties en een bijzonder repertoire.

Voor meer informatie: www.wereldkoorhaarlem.nl.


» Klik hier voor de agenda.

Voor meer informatie:
Peter Duval Slothouwer
telefoon: 023 - 5370802
e-mail: peterduval@hotmail.com