Exposities

Op zondagen van mei tot oktober exposeren kunstenaars uit de regio hun werk in de Stompe Toren. Tijdens deze exposities is het kerkje geopend van 12:00 tot 16:30 uur. Toegang is gratis. Elke expositie is in principe een gehele maand op alle zondagen te bezoeken.


Zomerseizoen 2018


juni - Maja Vucetic: bloemenschilderijen

Op alle zondagen in juni (3, 10, 17 en 24) exposeert Maja Vucetic.

Maja schildert motieven uit de natuur. "Ik ben vooral geboeid door de bloemen, bloemenvelden en tuinen, maar ook door de bomen en het bos in verschillende seizoenen."

Haar aandacht gaat uit naar de compositie, naar kleur en techniek. Ze houdt van contrasten en kleur, en is altijd op zoek naar balans. De structuur van het materiaal speelt in haar schilderijen een belangrijke rol. De lagen verf zijn soms zo dik dat haar werk driedimensionaal wordt.

www.vuceticmaja.nl


juli - Walter van Schagen: schilderijen

Op alle zondagen in juli (1, 8, 15, 22 en 29) exposeert Walter van Schagen.

Walter laat zich inspireren door patronen en kleuren van kleding en papier, karton. Het plezier ligt in het vinden van uitdrukkingsvorm en kleur om een metamorfose te scheppen.

Als het ware uit de rupsachtige stof tot vlinderachtige vrijheid te komen. Vaste patronen proberen om te vormen naar passend bij een nieuwe inhoud, een nieuw verhaal, een nieuwe mens.

Walter werkt graag met acryl aan meerdere schilderijen tegelijkertijd, vaak met een soort van thema. Acryl vindt hij een prettig materiaal: het ruikt niet, het droogt snel en je kunt het op allerlei manieren verwerken; waterig dun, transparant, zwaar en grof, enzovoort.

www.artwalter.nl (tekst kunst en zingen)


augustus - Jan van Schie

www.jvanschie.nl

schiekunst@gmail.com


Marjolein Innemee

innemeemarjolein@hotmail.com


oktober - Maureen Meijer

maureenmeijer.com


» Klik hier voor de agenda.

Voor meer informatie:
Mw. Mary Hopman-Walter
e-mail: mhopmanw@gmail.com
telefoon: 020-4976186

Ook wanneer u zelf eens zou willen exposeren.